Turistička agencija "Eldorado Tours" Smederevo

Domaći turizam

Banje

Banje i klimatska mesta u Srbiji imaju dugu tradiciju i oduvek su bila omiljena mesta za odmor. Vecina banja nalazi se u podnožju planina, okružene su šumom, zašticene od jakih vetrova, imaju blagu klimu i predstavljaju ekološki ciste sredine.

Srbija je veoma bogata termomineralnim izvorima cije vode po hemijskom sastavu, temperaturi i drugim svojstvima omogucavaju lecenje skoro svih bolesti za koje se banje preporucuju.

U preko 53 termalna lokaliteta, u cijim blagodetima su uživali još i stari Rimljani, banjske terapije prilagodene su lecenju širokog spektra zdravstvenih smetnji ili oboljenja. Zdravlje dobijate u razlicitim oblicima: iz caše, putem kupki i vazduhom.

BANJE U NAŠOJ PONUDI

Vrnjačka Banja, Sokobanja, Bukovička Banja, Niška Banja, Banja Koviljača, Palić, Mataruška Banja, Bogutovačka Banja, Kuršumlijska Banja, Prolom Banja, Banja Kanjiža, Bujanovačka Banja, Vranjska Banja, Banja Vrujci, Pribojska Banja, Zvonačka Banja, Junaković Banja, Gamzigradska Banja, Vrdnik Banja, Selters Banja, Sijarinska Banja, Banja Rusanda, Gornja Trepča

PENZIONERI MOGU PLATITI U VIŠE MESEČNIH RATA PREKO PENZIJSKOG ČEKA!


Planine

Najveci deo teritorije Srbije zauimaju planine, koje čine planinsku regiju.
Planine Srbije se dele na: Rodopske, Karpatsko-balkanske i na Dinarske planine.

Planine, od kojih su mnoge proglašene nacionalnim parkom, sa velikim izborom raznovrsnih smeštajnih mogućnosti, bice vaša druga ljubav u Srbiji, zbog svoje izuzetne lepote i nedirnute čistote. Zimi i leti, po kiši i suncu, planine ne doprinose samo zdravlju vašeg tela, već i vašeg duha. "Efekat podmlađivanja" koji se javlja kod šetnji na čistom vazduhu na visinama iznad 1400 m nadmorske visine, budi zivotni optimizam.

PLANINE U NAŠOJ PONUDI

KOPAONIK

Najviša i najduža planina u Srbiji. Zbog svog položaja i klime, šuma, raznovrsnog bilja, prostora za rekreaciju i odmor, oko 12000ha ove planine proglašeno je za nacionalni park.

U našoj ponudi imamo sledece hotele:

 • Hotel Grand
 • Hotel Putnik
 • Hotel Ozon-Brzeće

ZLATIBOR

Lociran je jugo-zapadno od Beograda na nadmorskoj visini od oko 1000 m. Od vrhova se izdvajaju Crni vrh, Borkovac, Vilogor, Tornik. Planina je izuzetno bogata vodom. Ovde se može videti veoma bujna vegetacija sto uslovljava i raznovrstan životinjski svet.

Od hotela u našoj ponudi imamo:

 • Hotel Palisad
 • Hotel Čigota
 • Hotel Zelenkada
 • Privatni smeštaj

TARA

Planina Tara je jedna od najšumovitijih planina Srbije. Planina je poznata po tome što je na njoj poznati naučnik-botaničar Josif Pančić otkrio jedinstvenu vrstu četinara, omorika.

U našoj ponudi imamo sledeće hotele:

 • Hotel Omorika
 • Hotel Beli bor

DIVČIBARE

Planinsko mesto Divčibare nalazi se na planini Maljen. Divčibare imaju blagu klimu i poznate su kao vazdušna banja (leči bolesti pluća, neurovegetativne poremećaje, anemiju, asteniju, mršavost, dermatoze…).

Od hotela u nasoj ponudi imamo:

 • Hotel Divčibare
 • Hotel Pepa

Kontakt

Ulica Karađorđeva 12,
T.C. "Danubius" lokal 134
11300 Smederevo
Tel/fax: (026) 4645-820
Tel/fax: (026) 4100-096
Mobilni tel. (064) 95-79-755
vibericondole
Možete nas kontaktirati
i putem Vibera.

Eldorado Tours

eldorado logo

Pratite nas

fblogo
Naša Facebook stranica


Pratite nas i na insagramu 
eldoradotours_sd 
InstagramNašaInstagram stranica 

 

Radno vreme

Radnim danima 9:00 - 19:00
Subotom 9:00 - 14:00
Nedeljom Zatvoreno